عرضه لوازم خانگی ایرانی در بازار با نام برندهای خارجی

1398/04/14

عرضه لوازم خانگی ایرانی در بازار با نام برندهای خارجی
رئیس هیئت مدیره گروه صنعتی "امرسان" گفت: کیفیت کالاهای ایرانی در حدی بالاست که با برندهای خارجی در بازار به فروش می‌رسد.
به گزارش دنیای لوازم خانگی، سلطان حسین فتاحی رئیس هیئت مدیره و بنیانگذار گروه صنعتی امرسان در رادیو گفت‌وگو، کیفیت تولیدات داخلی به ویژه در حوزه لوازم خانگی را در حد قابل قبول و استاندارد دانست و گفت: کیفیت کالاهای ایرانی در حدی بالاست که با برندهای خارجی در بازار به فروش می‌رسد.

ایشان افزود: صنعت لوازم خانگی تنها صنعتی است که در سطح وسیع حالت رقابت پذیری دارد و به صورت آزاد کار می‌کند.

فتاحی با اشاره به معیار سنجش کیفیت لوازم خانگی گفت: کیفیت از جنبه های مختلفی قابل بررسی است. به عنوان مثال در واحدهای تولیدی امرسان در صورتیکه مشتری پس از یک ماه کالا را نخواست می‌تواند آن را عوض کند و سه سال هم گارانتی کامل دارد. در حال حاضر اکثر تولیدکنندگان سه سال گارانتی کامل دارند و این نشانه اعتماد کامل تولیدکنندگان به کیفیت تولیدات داخلی است.

وی با اشاره به تصور مردم از بی کیفیتی کالای ایرانی، گفت: امروز مردم باید کیفیت تولیدات داخلی را بسنجند. در حال حاضر صادرات و رقابت لوازم خانگی و پوشاک ایرانی با بازارهای جهانی نشانه کیفیت بالای این محصولات است.

بنیانگذار شرکت صنایع امرسان ادامه داد: زمانی تولید داخل بی‌کیفیت است که کالایی در بازار عرضه و نیاز مشتری برطرف نشود اما در حال حاضر کالاهای با کیفیت مشتریان در بازار موجود است ضمن اینکه اکثر واردکنندگانی که برندهای مختلف وارد می‌کردند، هم اکنون به تولیدات داخلی مراجعه کرده و قرارداد می‌بندند.

رئیس هیئت مدیره امرسان درخصوص سیاست جلوگیری از واردات تولیدات مشابه مطرح کرد: بنده با جلوگیری از واردات تولیدات مشابه در حوزه لوازم خانگی موافق نیستم چرا که نفس کشیدن هر صنعت وابسته به رقابتی بودن آن در بازار است و در صورت جلوگیری از واردات کالاهای مشابه، تولیدات داخلی درجا خواهند زد و پیشرفتی نمی‌کنند اما در حال حاضر اقتضای مصلحت کشور و مدیریت ارز موجب شده ما به این تصمیم برسیم.

دکتر فتاحی با تأکید بر اینکه بقای صنعت لوازم خانگی در هر شرایطی نیازمند حفظ رقابت پذیری در بازار است افزود: هر کشوری برای رشد صنعت ملی باید هزینه و از آن حمایت کند.

ایشان با تاکید بر اینکه وزارت صنعت و بانک مرکزی باید به تطابق تولید با فناوری روز کمک کنند افزود: متاسفانه هزینه‌های سربار مانند بیمه به تولید تحمیل می شود و فشار زیادی به تولیدکننده می‌آورد که در نتیجه آن، قیمت تمام شده بالا خواهد رفت.
نظرات کاربران
نام
ایمیل
نظر شما