دلایل استفاده از تجهیزات آشپزخانه توکار

1398/04/19

تجهیزات آشپزخانه توکار یا روکار؟
دلایل استفاده از تجهیزات آشپزخانه توکار
بدون شک هریک از ما پیش از خرید تجهیزات ضروری آشپزخانه از جمله هود، سینک ظرفشویی و اجاق‌گاز در سایت‌های مختلف جستجو و از اطرافیان تحقیق می‌کنیم.
به گزارش دنیای لوازم خانگی، کارشناسان در حالت کلی دسته‌بندی‌های متنوعی ازجمله جنس، رنگ، مدل و … برای این لوازم عنوان کرده‌اند. در این میان چگونگی قرارگیری تجهیزات در آشپزخانه نقشی تعیین‌کننده دارد؛ زیرا بر سبک دکوراسیون و چیدمان کابینت‌ها تاثیر گذار است. پس پیشنهاد می‌کنیم که ابتدا با انواع مختلف این تجهیزات آشنا شویم.

تجهیزات آشپزخانه توکار و روکار را بیشتر بشناسیم!

اگر مبنای دسته‌بندی را بر اساس نحوه‌ی نصب لوازم بزرگ آشپزخانه قرار دهیم به دو زیرمجموعه روکار و توکار می‌رسیم.

در مورد هود آشپزخانه، مدل‌های شومینه‌ای، مورب (توربولاین) و جزیره‌ای در گروه روکار و هود زیر کابینتی، مخفی و کشویی توکار محسوب می‌شوند. اجاق‌گازها را نیز بر اساس این تقسیم‌بندی به اجاق‌گاز صفحه ای (توکار) و مبله (روکار) معرفی می‌کنند.

جالب است بدانید در سال‌های اخیر تجهیزات آشپزخانه توکار با استقبال بیشتری نسبت به مدل‌های روکار مواجه شده‌اند. همچنین تمایل طراحان و مجریان دکوراسیون داخلی به استفاده از این لوازم بیشتر است؛ اما دلایل انتخاب بیشتر تجهیزات آشپزخانه توکار چیست؟

۱ - تجهیزات توکار بهترین گزینه برای آشپزخانه‌های کوچک هستند!

در چیدمان آشپزخانه‌های کوچک باید با دقت و وسواس بیشتر عمل کرد. طراحان دکوراسیون منزل توصیه می‌کنند حتماً از لوازمی استفاده کنید که علاوه بر اشغال فضای کم، به بزرگ جلوه دادن محیط نیز کمک کنند. به‌عنوان مثال اگر یک اجاق‌گاز صفحه‌ای را جایگزین اجاق مبله کنید، از فضای کابینت پایین آن می‌توان جهت قرار دادن ادویه‌جات استفاده کرد.

۲ – با استفاده از تجهیزات توکار یک آشپزخانه‌ی مدرن را تجربه می‌کنید!

برای اینکه آشپزخانه‌ی خود را به‌روز کنید، نیازی به‌صرف هزینه‌ی زیاد نخواهید داشت. یکی از ترفندها نصب تجهیزات توکار مانند هود مخفی در آشپزخانه است. هود مخفی به‌صورت کامل داخل کابینت آشپزخانه قرار گرفته و هیچ نمایی از آن دیده نمی‌شود.

از آنجا که یکپارچگی یکی از ویژگی‌های فضاهای مدرن است، این هود برای ما انتخابی مناسب خواهد بود. اگر تمایل دارید که قیمت و مشخصات جدیدترین مدل‌های این هود را بدانید پیشنهاد می‌کنیم که به صفحه‌ی هود توکار در سایت فروشگاهی فامیلا کالا مراجعه کنید.

۳ – نظافت تجهیزات توکار آسان‌تر است

کدبانوی امروزی مشغله‌های فراوانی دارد که زمان کافی جهت نظافت محیط خانه به‌خصوص آشپزخانه را برای او محدود خواهد کرد. نوع طراحی تجهیزات توکار به صورتی است که سهولت بیشتری در امر نظافت خواهند داشت؛ مثلاً سینک ظرفشویی و فضای اطراف آن همواره در معرض رطوبت قرار دارند. این امر به‌ مرور زمان باعث خرابی صفحه‌ی کابینت نیز خواهد شد.

در مدل‌های توکار به دلیل قرارگیری ظرف‌شویی داخل صفحه‌ی کابینت نوار (لبه‌ی صفحه) مانع آبریزی بیشتر می‌شود. همچنین نظافت یک هود مخفی محدود به فیلترهای آلومینیومی است که به‌صورت هفته‌ای یک‌بار انجام می‌شود. اجاق توکار نیز از این قاعده مستثنی نیست و بدون شک تمیز کردن یک صفحه بسیار راحت‌تر از اجاق مبله و کمد زیر آن است.

۴ – لوازم توکار در بیشتر موارد ارزان‌تر و متنوع‌تر هستند

هود آشپزخانه توکار نسبت به مدل‌های روکار ارزان‌تر است. اگر یک هود آشپزخانه‌ی مخفی را با مدل روکار (مورب، جزیره‌ای یا شومینه‌ای) به‌شرط مشخصات فنی مشابه مقایسه کنیم، متوجه می‌شویم که قیمت آن مناسب‌تر خواهد بود.

در رابطه با جنس و قیمت سینک ظرفشویی، مدل‌های توکار نسبت به روکار از تنوع بالاتری برخوردارند و شامل گروه بزرگ‌تری هستند. ظرف‌شویی‌های روکار تنها با جنس استیل در بازار موجودند اما مدل توکار شامل استیل، گرانیت، شیشه‌ای و زیر کورین می‌شوند.

سینک ظرفشویی توکار از لحاظ جنس از تنوع بسیار بالاتری برخوردار است. به‌طوری‌که شما می‌توانید با نصب ظرف‌شویی گرانیتی یا شیشه‌ای نمایی کاملاً متفاوت به آشپزخانه‌ی خود دهید. همچنین مدل‌های زیر کورین محدودیت مکانی را برای نصب ظرف‌شویی از بین برده و قرار دادن آن بر روی کانتر آشپزخانه جزیره‌ای یا کنج را امکان‌پذیر می‌کنند.

۵ - تنوع در انتخاب مصرف سوخت محصولات

اجاق‌های توکار با سوخت مصرفی متفاوتی ازجمله گاز، برق و ترکیبی (گاز وبرق) تولید می‌شوند. درحالی‌که اجاق‌های مبله همگی گازی هستند. اجاق‌های برقی سرعت پخت بالاتری نسبت به گازی دارند و به قابلمه‌ها آسیب وارد نمی‌کنند.

تنها مساله‌ای که ممکن است برای خریدار تردید ایجاد کند تفاوت هزینه‌ی گاز نسبت به برق در کشورمان است. این مورد را نیز می‌توان با خرید یک اجاق برقی کم مصرف (گرید انرژی A) حل کرد؛ زیرا در نهایت تفاوت چندانی به لحاظ هزینه ایجاد نمی‌کند.

ایسنا