راهکار کاهش معضل قاچاق چیست؟

1398/11/08

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان تهران تشریح کرد:
راهکار کاهش معضل قاچاق چیست؟
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان تهران با بیان اینکه ما هنوز موفق نشده‌ایم مصرف کننده داخلی را متقاعد کنیم که کالای داخلی حداقل کیفیت کالای خارجی را دارد، گفت: بنابراین تا زمانی که این معضل وجود دارد کالای قاچاق هم هست.
به گزارش دنیای لوازم خانگی، محمدعلی اسفنانی در مصاحبه با رادیو گفت‌وگو درباره موضوع قاچاق لوازم خانگی اظهار کرد: افزایش یا عدم افزایش حجم واردات کالای قاچاق نسبت به گذشته جای بحث دارد، اما یکی از انگیزه‌های قاچاق کالا برای قاچاقچیان عدم پرداخت عوارض بوده که معتقدم قاچاق کالا با افزایش نرخ ارز و کاهش ارزش پول ملی کاهش پیدا کرده است.

وی کاهش قاچاق کالا در حوزه لوازم خانگی را ناشی از به صرفه نبودن ورود قاچاق به کشور دانست و متذکر شد: البته قابل انکار نیست که بخشی از کالاها به صورت قاچاق و در قالب ته لنجی و کوله بری وارد کشور می‌شوند.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان تهران با بیان اینکه قانون ورود کالاهای خارجی با مشابه داخلی را ممنوع کرده، افزود: لذا اگر ته لنجی‌ها و کوله‌بری‌ها هم ساماندهی شوند شاهد این حجم از قاچاق به کشور نخواهیم بود، ضمن اینکه فرهنگ استفاده از کالای داخلی هنوز آنگونه که باید شکل نگرفته است.

اسفنانی تصریح کرد: ما هنوز موفق نشدیم مصرف کننده داخلی را متقاعد کنیم که کالای داخلی حداقل همان کیفیت کالای خارجی را دارد، لذا تا زمانی که این معضل وجود دارد کالای قاچاق هم هست.

وی گفت: تولیدکنندگان داخلی باید کالاهای با کیفیت و مناسبی تولید کنند تا ذهنیت مردم نسبت به تولید داخل بهتر شود و نهایتاً به رونق تولید کمک کنند.

ایسنا

برچسب ها:

لوازم خانگی ،قاچاق ،واردات 
نظرات کاربران
نام
ایمیل
نظر شما