1397/12/27

لزوم حمایت از صنایع دستی مناطق روستایی
فرماندار مغان: پیش نیاز توسعه صنایع دستی، حمایت از صنایع دستی بومی در مناطق روستایی است.
به گزارش دنیای لوازم خانگی، علی بهشتی در حاشیه بازدید از فعالیت‌ها و خدمات آموزشی جهاددانشگاهی توانمند‌سازی و ایجاد اشتغال را انکارناپذیر و قابل تحسین دانست و افزود: یکی از جاذبه‌های گردشگری هر منطقه صنایع دستی آن است لذا رونق و توسعه این بخش می‌تواند توسعه گردشگری و همچنین اشتغالزایی را در پی داشته باشد.

فرماندار گرمی گسترش فعالیت‌های علمی و آموزشی جهاددانشگاهی در شهرستان گرمی خواستار شد و تصریح کرد: جهاددانشگاهی با نیازسنجی مناسب توانسته خدمات آموزشی مناسبی به مردم شهرستان ارائه کند.

وی کیفیت برگزاری دوره‌ها و کارگاه‌های آموزشی توسط جهاددانشگاهی را بالا عنوان و خاطرنشان کرد: امیدوارم برگزاری چنین دوره‌هایی که منجر به کسب و کارهای خانگی برای بانوان شهرستان می‌شود، ادامه‌دار باشد تا بتواند در رشد و شکوفایی دوره های صنایع دستی مؤثر باشد.

رئیس جهاددانشگاهی استان اردبیل نیز در حاشیه این بازدید با بیان اینکه کارگاه آموزشی "گلیم بافی" با همکاری جهاددانشگاهی استان اردبیل و اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان در حال برگزاری است، اظهار کرد: هدف از برگزاری این کارگاه ترویج و احیای صنایع دستی، توسعه مشاغل خانگی، خوداشتغالی و کارآفرینی در منطقه است.

مهران اوچی اردبیلی با اشاره به اینکه در این کارگاه 72 ساعته، 30 نفر هنرجو از روستای مغوان شهرستان گرمی به مدت یک ماه آموزش خواهند دید، خاطرنشان کرد: پیش نیاز رشد و توسعه صنایع دستی، تقویت و حمایت از صنایع بومی مناطق روستایی است به همین خاطر باید تلاش شود تا این صنعت جایگاه واقعی خود را از جهت اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و ‏اشتغال‌زایی پیدا کند و موجب رشد و توسعه شود.

وی با اشاره به اینکه این نهاد با توجه به نیاز جامعه، برنامه‌ها و دوره‌های آموزشی کارآمد تدوین می‌کند، یادآور شد: جهاددانشگاهی با ارائه خدمات آموزشی کاربردی و مهارت‌محور تلاش می‌کند ضمن کاهش میزان بیکاری به توسعه اقتصادی و گردشگری منطقه کمک کند.

رئیس جهاددانشگاهی استان اردبیل افزود: در سال آینده کارگاه آموزشی گلیم بافی در روستای «اینی علیا» از توابع شهرستان گرمی برگزار خواهد شد.

جماران

برچسب ها:

صنایع دستی 
نظرات کاربران
نام
ایمیل
نظر شما